Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από iguanna Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 2:46 pm

Απάντηση του Ομίλου ALTEC
Δελτίο Τύπου

Σήμερα ο Ο.Τ.Ε., κορυφώνοντας μία άκρως αθέμιτη συμπεριφορά, προέβη παράνομα και κατά κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στην μονομερή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης της θυγατρικής μας εταιρείας "AltecTelecoms Α.Ε.".
Την συμπεριφορά του αυτή επιχειρεί να την αιτιολογήσει με μία ανακοίνωση, η οποία δεν στηρίζεται στην πραγματικότητα και αποτελεί στερεότυπο που δεν έχει σχέση με την εταιρεία μας. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από την εικόνα, που ο Ο.Τ.Ε. σκοπίμως επιχειρεί να δημιουργήσει.
Τα πραγματικά γεγονότα και οι συναλλακτικές πρακτικές σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά και πολύ περισσότερο την διακοπή των κυκλωμάτων μας. Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί πολλαπλώς από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων και των αρμόδιων Διοικητικών Αρχών. Απλώς ο Ο.Τ.Ε. μπορεί εκ της θέσεώς του να εφαρμόσει το "δίκαιο" της δικής του σκοπιμότητας, μονομερώς και προκαταβολικώς.
Από πολλών ετών, αρχής γενομένης από το έτος 2000, διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα στα συστήματα τιμολόγησης του Ο.Τ.Ε. σχετικά με αυθαίρετες και ανύπαρκτες χρεώσεις του προς την θυγατρική μας εταιρεία. Σε πολλές περιπτώσεις, για χρεώσεις σημαντικού μάλιστα ύψους, έχει και ο ίδιος ο Ο.Τ.Ε. εγγράφως αποδεχθεί (βέβαια πάντοτε εκ των υστέρων) ότι αυτές οφείλονται σε σφάλματά του. Για να γίνει δε περισσότερο κατανοητό αυτό που ο Ο.Τ.Ε. εννοεί ως μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας, αρκεί η ενδεικτική αναφορά σε έγγραφό του που αποδέχεται ως αβάσιμες τις συνολικές χρεώσεις τόκων ύψους σχεδόν 1,3 εκ. Ευρώ επί οφειλής μόλις 700.000 Ευρώ.
Το γεγονός τούτο αποτέλεσε την αιτία να υφίσταται σχεδόν μόνιμη ασυμφωνία μεταξύ των λογιστηρίων των δύο εταιρειών σε σχέση με το ακριβές ποσό των οφειλομένων. Το ποσόν της "ασυμφωνίας" κατά το περσινό καλοκαίρι ξεπερνούσε τα 15 εκ. Ευρώ. Με διαπραγματεύσεις, που έγιναν υπό παρόμοιες συνθήκες εξαναγκαστικής πίεσης, η θυγατρική μας εταιρεία αποδέχθηκε να καταβάλει με ρύθμιση ποσό ύψους 8,5 εκ. Ευρώ, αλλά υπό την προϋπόθεση, η οποία περιλήφθηκε και στην σχετική γραπτή συμφωνία, ότι οι υπόλοιπες ανύπαρκτες χρεώσεις θα εξετασθούν από όργανα του Ο.Τ.Ε. μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, προκειμένου να απαλειφθούν.
Και η περσινή αυτή συμφωνία έγινε κάτω από το εξαναγκαστικό κλίμα ότι, εάν δεν δεχθούμε την ρύθμιση, ο Ο.Τ.Ε. θα προχωρήσει σε διακοπή των κυκλωμάτων μας. Υπό την πίεση αυτή η θυγατρική μας εταιρεία υπέγραψε την συμφωνία και από πέρσι των Οκτώβριο άρχισε, πέραν των τρεχουσών υποχρεώσεών της, να εξυπηρετεί με συνέπεια και την ως άνω ρύθμιση.
Κατά την διάρκεια του περασμένου Ιουλίου η εταιρεία μας αντιμετώπισε ορισμένες πρόσκαιρες ταμειακές δυσχέρειες λόγω αυξημένων επενδύσεων, οι οποίες εντούτοις επιβαρύνονταν από την πιο πάνω κατάσταση, και έτσι ζήτησε από τον Ο.Τ.Ε. μία εύλογη διευθέτηση. Ο Ο.Τ.Ε. όμως, ο οποίος είναι προμηθευτής αλλά και ανταγωνιστής μας, αντί να προσέλθει σε συζητήσεις για την επίτευξη μιας αμοιβαία αποδεκτής συμφωνίας, απαίτησε την σφράγιση αξιογράφων που η θυγατρική μας του είχε παραδώσει εις εγγύηση και ζήτησε την κατάπτωση των εγγυητικών μας επιστολών. Και τούτο, όχι μόνον έχοντας επίγνωση, αλλά επιδιώκοντας την επιδείνωση των σχέσεων της εταιρείας και του Ομίλου μας με το τραπεζικό σύστημα.
Μετά από διαμεσολαβητική προσπάθεια των πιστωτριών μας Τραπεζών, ο Ο.Τ.Ε., και στην διαπραγμάτευση με τις Τράπεζες, αντί για την επιδίωξη μιας λογικής διευθέτησης, που συνηθίζεται στην αγορά, κλιμάκωνε συνεχώς τις απαιτήσεις του για τον τρόπο αποπληρωμής, με σκοπό το απόλυτο αδιέξοδο. Μάλιστα για να μεγεθύνει τον ύψος των οφειλών της θυγατρικής μας προσέθετε στις δήθεν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις του και τις αμφισβητούμενες χρεώσεις και τις ρυθμισθείσες οφειλές.
Μετά από αυτά, ακόμη και η Τράπεζα, που είχε αναλάβει τον άτυπο συντονισμό της προσπάθειας, εκδήλωσε εγγράφως αδυναμία να προσφέρει οποιαδήποτε συμβιβαστική ή διαμεσολαβητική συνδρομή. Έτσι, η εταιρεία μας, σε συνεννόηση με τις πιστώτριες Τράπεζες, κατέθεσε προχθές, Πέμπτη, πρόταση στον Ο.Τ.Ε. για την καταβολή, σε μετρητά και εγγυητικές επιστολές, ποσού ύψους 10,2 εκ. Ευρώ, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών του.
Σε απάντηση της πρότασης αυτής ο Ο.Τ.Ε. το απόγευμα της ίδιας μέρας αποδέχθηκε μεν την πρότασή μας, έθεσε όμως έναν εντελώς απαράδεκτο όρο, ο οποίος ήταν εξαρχής ανέφικτος: να έχει ολοκληρωθεί η καταβολή μέχρι την 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το ως άνω "τελεσίγραφο" του O.T.E. αποτελούσε, ως απεδείχθη, μία εντελώς προσχηματική αποδοχή της πρότασής μας, καθόσον οι διοικητικοί παράγοντες και τα στελέχη του γνωρίζουν πως είναι πρακτικώς αδύνατο (για οποιαδήποτε τραπεζική διαδικασία) να ολοκληρωθούν σε ελάχιστες ώρες χορηγήσεις που υπερβαίνουν τα 10 εκ. Ευρώ και μάλιστα εν μέσω Αυγούστου.
Συνάγεται λοιπόν αβίαστα ότι η παράνομη διακοπή των κυκλωμάτων μας εντάσσεται σε μία προσπάθεια αφενός εξόντωσης της θυγατρικής μας εταιρείας και εξαφάνισής της από το ανταγωνιστικό πεδίο των τηλεπικοινωνιών με αθέμιτες μεθόδους και αφετέρου αλίευσης της πελατειακής της βάσης ιδίως μάλιστα σε κρίσιμα τηλεπικοινωνιακά συστήματα του Δημοσίου. Την ίδια στιγμή όμως ο Ο.Τ.Ε. δεν υπολόγισε ούτε τους 300 εργαζόμενους της εταιρείας και τους 1.400 εργαζόμενους του Ομίλου ούτε τους 35.000 μετόχους μας.
Οι συγκεκριμένες ενέργειες του Ο.Τ.Ε. λίγα μόλις 24ωρα πριν από την ίδια την εξόφλησή του, μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει ανεπανόρθωτα την φήμη της θυγατρικής μας εταιρείας και να βλάψει τους πελάτες της. Ο Ο.Τ.Ε. εν τέλει επιχειρεί να αποτρέψει οποιαδήποτε δυνατότητα της εταιρείας μας να αποπληρώσει τα οφειλόμενα, ενώ ακυρώνει κάθε προσπάθεια να εξοφληθεί και ο ίδιος.
Για την παράνομη αυτή συμπεριφορά του Ο.Τ.Ε. η θυγατρική μας εταιρεία πρόκειται να προσφύγει για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της στις αρμόδιες Αρχές και στα αρμόδια εθνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια, όχι μόνον για την εξασφάλιση της δραστηριότητάς της, αλλά και για την αποκατάσταση της σοβαρότατης εμπορικής και ιδίως επιχειρηματικής ζημίας, που παρανόμως υπέστη.
Ωστόσο, οι εσκεμμένες και εκδικητικές αυτές πρακτικές του Ο.Τ.Ε., πέραν του ότι είναι προδήλως παράνομες, βλάπτουν ευθέως τον ανταγωνισμό, αλλά πολύ περισσότερο βλάπτουν και τους ίδιους τους μετόχους του Ο.Τ.Ε. και κυρίως το ελληνικό Δημόσιο.
avatar
iguanna

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1634
Ηλικία : 36
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 22/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από marmite Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 3:13 pm

ίσως απλά έχει έρθει η στιγμή να πάψει ο ΟΤΕ να έχει το μονοπώλειο στις τηλεφωνικές γραμμές και να αποκτήσουν και άλλες εταιρείες το προνόμοιο αυτό.
avatar
marmite

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3838
Ηλικία : 25
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 3:14 pm

mia perilipsoula paizei?

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 5:44 pm

re de mas xezoun oi idiotikes etairioules tis simforas?

me eixe psisei i gamoforthnet k evala grammi forthnet-gia tilefonia k internet.
mono pou de mou xan pei oti tha paizei H to ena, H to allo

giati eftaigan ta mprizakia, oi kalodioseis, ta vraxikyklomata, oi syskeyes pou exoun othoni k mpataries-k vraxykyklonoun ti grammi, k den ksero go ti allo.

akri den ebgaza-epistrofi ston ote k eida tin ygeia mou. se liges meres, syndethika, apsoga. k eytyxos ola ayta eginan oso imoun diakopes-ara de me apasxolise k i metafora tis grammis mpros piso Razz

ote k pali ote. sta tsakidia me tous apateones typou forthnet k den ksero go poious allous. Razz oust.

poulane ypiresia pou den exoun. 'ftaiei i kalodiosi'. ti le re forthnet? k me ote i kalodiosi giati paizei apsoga k piano 8mbit kai me sena eno plirona 24 epiana ta 3 mou stin kyrioleksia? ouuu. fan tou ote dilono pleon.

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από airstrumfita Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 5:51 pm

forthnet exoume ki emeis edw kai spastika teleutaia enw mexri twra de mou eixan dhmiourghsei problhma.kai sth patra twra pou lew na paw ksana forthnet elega na balw alla twra pragmatika de kserw....
avatar
airstrumfita

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 5378
Ηλικία : 27
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 5:57 pm

makria apo forthnet pf

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 5:58 pm

ase pou otan eixa provlima, ekana AMAN na bro akri.
sto telos afou gia meres epairna k lega paidia den exo internet...
me bazan k ebaza k ebgaza mprizakia tilefonou
sto telos me pairnan sto kinito giati ebgaza k to mprizaki apo to opoio milousa
ebgaza ta panta telospanton.
met mou rthe texnikos spiti-ton opoio MOU TON XREOSAN giati ekrinan oti ftaiei i kalodiosi tou spitiou mou. IMARTON!

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από airstrumfita Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:04 pm

εγω επαθα το εξης κουλο...κατι επαθε το ρουτερ ΜΟΝΟ στο εθερνετ καλωδιο ομως κι οχι στο usb.αφου επαιρνα,επαιρνα και αφριζα ταυτοχρονα μου παν το εξης κορυφαιο...πρεπει να χαλασει εντελως το ρουτερ για να κανουμε κατι...μα λεω εχω 2 υπολογιστες,ο ενας με εθερνετ κι ο αλλος με Usb τι να κανω τωρα??? α μου λεει εμεις δε μπορουμε να κανουμε κατι


αυτο μονο μου την εχει δωσει γιατι κατα τ αλλα δεν ειχα προβλημα δεν ειχε χρειαστει βεβαια
avatar
airstrumfita

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 5378
Ηλικία : 27
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:07 pm

ego meta tis polles allages, exo kataliksei me TRIA asirmata routers.
to ena philips sto xarizo an thes Razz

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από airstrumfita Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:07 pm

χθες τα νεα ειχαν ενα αφιερωμα-ερευνα αγορας για τις συνδεσεις ιντερνετ τηλεφωνιας απ ολες τις εταιρειες.θα το μελετησω και θα δω τι θα βαλω στην πατρα.αν και αυτο που μου λενε ειναι ολα απο τον οτε περνανε τι το παλευεις? βαλε οτε να ησυχασεις
avatar
airstrumfita

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 5378
Ηλικία : 27
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:08 pm

nai vale ote. mou to lege i mana mou k den tin akouga.
tespa.
aney plakas, an se endiaferei na sou steilo to router, pes mou...steile pm me d/nsi or something H na sinenoithoume na to pareis. exo gemisei..emporio tha kano sto telos.

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από airstrumfita Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:09 pm

χαχαχαχαχα να σαι καλα ρε θεεενκς αλλα φανταζομαι θα μου δωσουν στη νεα συνδεση που θα κανω στην πατρα
avatar
airstrumfita

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 5378
Ηλικία : 27
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:19 pm

a an kaneis nea sindesi ok. allios sto dino xoxo Smile
exo idi ena linksys diko mou, ena dlink pou mou xe dosei i forthnet k edosa sti mana mou. ena allo de thymamai pou edosa stin aderfi mou.
k mou perisseyei k to philips tis ote.

ooola asyrmata! pare pareeee!

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Invisible Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:25 pm

Εγω για ιντερνετ εχω hellas on line και πιο πριν vivodi με την οποια ειχα αρκετα προβληματακια. Σταθερο εχω cosmoline. Αλλα η γραμμη ειναι του ΟΤΕ και με την καινουρια συνδεση δεν εχω καποιο προβλημα..
avatar
Invisible
azax...τα κανει αορατα

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3178
Ηλικία : 32
Ασχολίες : Το επαγγελμα του Ηρωδη!
Registration date : 24/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:26 pm

ego otan elega gia forthnet, ennoousa oti apo kei pou xa grammi OTE, sindesi Forthnet, k tilefonia me TELEDOME, ta pira OLA forthnet. k ekei ta thalassosan

tora ta PANTA einai OTE.

k 8mm-8pm kathimerina, exo tsampa tilefona.

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από airstrumfita Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 6:28 pm

εμεις μονο φορθνετ συνδεση ιντερνετ εχουμε,ολα τα υπολοιπα ειναι οτε
avatar
airstrumfita

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 5378
Ηλικία : 27
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Anakin71 Την / Το Δευ Αυγ 25, 2008 11:40 pm

Το πρόβλημα με εταιρίες είναι ότι χρησιμοποιούν τα δίκτυα του ΟΤΕ.
Ότι εταιρία και να βάλεις θα περάσει από καφάο της γειτονιάς και από κατανεμητή του ΟΤΕ.
Τα καλώδια είναι παλιά και δεν μπορούν λόγο κακής ποιότητας χαλκού να πιάσουν τις ταχύτητες που λένε.
Έχω ένα γνωστό που με On Telecom έχει πιάσει 12mbps στο Παγκράτι,αλλά είναι κοντά στο καφάο και στον ΟΤΕ που έχει τον κατανεμητή.

Παράδειγμα εγώ μένω Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη,ο κατανεμητής της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στον ΟΤΕ Δάφνης και όχι Ηλιούπολης,που και πάλι είναι κάτω Ηλιούπολη οπότε αρκετά μακριά μου.
Για αυτό και η Αγία Μαρίνα έχει τηλέφωνο από 97 και όχι 99 που είναι της Ηλιούπολης.

Anakin71
Playforum boy

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1106
Ηλικία : 32
Τόπος : Sun City
Ασχολίες : Λίγα πράγματα
Registration date : 24/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από iguanna Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 6:43 am

Εγώ με την altec ένα χρόνο τώρα και παραπάνω είμαι πολύ ευχαριστημένη, 2-3 φορες είχε πρόβλημα, τους έπαιρνα και μου έλεγαν "σε 1 ώρα θα το φτιάξουμε" κι όντως συνέβαινε. Μόνο τώρα από την Παρασκευή η ταχύτητα ήταν άθλια και μου είπαν οτι φταίει αυτό που έκανε ο ΟΤΕ και προσπαθούν να το διορθώσουν. Βασικά δε θέλω να αλλάξω εταιρεία γιατί ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνει να μπει το ίντερνετ. Επίσης η altec με το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας που έχω με έχει βολέψει, μιλάς όσες ώρες θες και πληρώνεις 12 λεπτά την κλήση, οπότε κι αν μιλήσεις ένα λεπτό, κι αν μιλήσεις 3 ώρες, το ίδιο πληρώνεις σε όλη την Ελλάδα κι έτσι ξέρεις και τι θα πληρώσεις. Αυτό που μου τη σπάει τρομερά είναι το πάγιο του ΟΤΕ που δε χρησιμοποιώ καθόλου ΟΤΕ κι όμως πληρώνω το κωλοπάγιο τους. Που μακάρι να φαλιρίσουν και να το φάνε το κωλοπάγιο σε γιατρούς οι παλιοκλέφτες.
avatar
iguanna

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1634
Ηλικία : 36
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 22/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 7:52 am

egw sto neo spiti apo noemvri pou tha valw kai til kai net den kserw ti tha kanw. ote de thelw omws. mou ti spaei to pagio tous!

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 7:59 am

poio pagio re? emena sinolika o ote me connex, mou rxetai pio ftina apo forthnet.
k SYNDEOMAI. eno me forthnet oxi

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 8:13 am

ta 35 eyrw to dimino, ooti kai na kaneis! sun auta pou tha miliseis, sun to connex!

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από tsouXtra Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 8:28 am

den einai etsi re velvy.

ego plirono SYNOLO 35: mesa symperilamvanontai: pagio grammis, internet 8 mbit k dorean tilefona 8mm-8pm kathe mera.

tsouXtra

Αριθμός μηνυμάτων : 3260
Registration date : 27/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 8:36 am

ela reee:( isws na allaksan apo persi pou eixa egw! sorry gia tin parapliroforisi Razz

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 9:14 am

Mα για να λέει καλό λόγο η τσούχτρα για μία (πρώην) δημόσια εταιρεία, θα έχει όλα τα καλά του Θεού, μην το ψάχνεις.. Razz

Βέβαια, είναι ζήτημα χρόνου να τον γαμήσουν τελείως, οπότε όποιος πρόλαβε..

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Τι κάνει ο ΟΤΕ;

Δημοσίευση από AngelWitch Την / Το Τρι Αυγ 26, 2008 10:19 am

ki ego me tsouxtra syntasomai! Oxi oti to eixa psajei polu alla ebala conex otan hrthe h ora tou adsl. (Afou mou eixan kanei ta oumpala oi alles etaireies apo tote pou eixa pstn kai allaza kathe treis kai ligo!) Kai oudepote ma oudepote antimetopisa kanena problima apo ta alla pou anaferoun oi loipoi me alles etairies.

Oson afora ta xairia tou OTE kai ths ALtec gi auto uparxoun kai ta dikasthria gia na apofanthoun. Apo ekei kai meta emena olosdiolou me koftei.
avatar
AngelWitch

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2496
Ηλικία : 37
Τόπος : dreamland!!!
Ασχολίες : ypnos!
Registration date : 21/07/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης